Takk for MX-året 2022 !

Postet av Aina Eltervåg den 8. Des 2022

Takker for innsatsen i Bybergsanden Motocross Klubb (BSMX-klubb) i året som har gått! Det har vært et gal-kjekt år med treninger, løp, dugnad, kiosk-kjøring, godt humør og mengder med engasjement - selv når det går ei kula varmt iblant !

 For en gjeng!

 Ingen tvil om at når vi deltar på løp og konkurrerer, så knives det om plasseringer – MEN alle de andre timene - da er vi en motocrossklubb som samarbeider, støtter og hjelper hverandre. For at førerne våre skal utvikle seg, mestre og prestere, så trengs mange timer med felles innsats. Eksempelvis:

  • på vedlikehold av baner – og for en innsats og jobb «banemannskape» vårt gjør i forkant av hver trening og hvert løp hele året rundt! Merete Sele Vagle, Bent Sølve Vagle Sele, Oddbjørn Hellestø & Ronny Heggheim – vi klapper og bukker 🌸 🌸 🌸 Det er jo ikke bare på banen dere trør til og får det gjort - dere har en finger med i stort sett alt som foregår av det som skal gjøres i klubben!
  • har vi totalt 17 aktive Sikkerhetsledere (vi fikk 4 nye i 2022), som stiller på trening og sørger for at banene kan holdes åpne.
  • har vi drevet kiosk på løp og enkelte treninger, vi nye takker for alle gode tips og råd av veteraner Heidi Hellestø, Merete Storhaug og Linda Cesilje Madland
  • har vi Styret, ved Silje Vagle og Rolf Storhaug som jobber for oss, og er pådrivere for at vi får gjennomført aktiviteter og har orden i regnskap & økonomi (ved Kjetil Halvorsen).
  • har vi i klubben Sigurd Falmår som er styreleder i Norges Motorsportforbunds (NMF) Region Vest, og som reiser rundt på løp og er juryleder.
  • Brian Hellestø som er Vaskehjelp til klubbanlegg.

Det ser ut som om flere har fått øynene opp for den kjekke idretten vår🤩 Vi er nå totalt 156 medlemmer i BSMX-klubb. Fra juli 2022 fikk vi 27 nye medlemmer. I 2021 var det 138 medlemmer. Takk til Ole Eltervåg som står på litt ekstra. Han ble godt lært opp av Ådne Storhaug🙏🏻 Vi disponerer Yamaha PW50, Honda CRF110 og en Honda CRF125f for prøve-kjøring. Det er flere nye medlemmer som ønsker å bidra inn i klubben. Det er supert! Vi trenger eks. nye inn i styret 😊 Ta kontakt med Silje Vagle for å melde din interessen.

 

Pall-plasseringer 🏆🏆🏆

 

Vestcup, sammenlagt i 2022

2. plass MX 2 #275 Peder Storhaug

1. plass MX Junior, # 275 Peder Storhaug

2. plass MX Junior, # 679 Jarle Falmår

2. plass MX 85 13-15 år, # 20 Brian Hellestø

2. plass MX 85 Jenter 11 -15 år, #808 Grethe Eltervåg

 

Vi hadde også førere fra BSMX-klubb som deltok i NM2022 Lunner og som stilte til start på løp i EM, samt i Karmøy Endurance. Ikke minst har vi et stadig økende antall i Knatte-gruppen – førerne våre på 50-65 ccm, som har deltatt både på BSMX-klubbløp og Elgane-klubbløp.

 

Måned

Aktiviteter gjennomført i 2022

 

Januar

Sikkerhetsleder-møte, m. Rolf Storhaug, tirsdag 25.

Mars

Årsmøte 2022, m. Silje Vagle og Rolf Storhaug, tirsdag 15.

Mars

Dugnad, lørdag 26.

Juni

Vestcup 2022, runde 2, lørdag 18.-19. Stevneleder Tom Rasmussen, Transponder-anlegget Ole Andre Hetland

September

Ledet trening - trening for nybegynnere, m. Ronny Heggheim, tirsdag 6.

September

BSMX-klubbløp, lørdag 10. og 11. Plasseringene kan dere lese om i årsrapporten.

Oktober

Treningshelg, m. Magne Klingsheim, lørdag 1. og 2.

Pågående

Etter plan blir toalett- og dusj anlegg (de blå kontainerne) installert og klargjort for bruk i løpet av 2023 🔨

 

 

Gleder oss til neste sesong!

Håper på ett fartsfylt og sikkert 2023🏍

 

På vegne av styret ønskes dere alle en fredelig julehøytid og en god nytt-års feiring!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.