Godt nyttår! Startnummer, info og ting fra Motorsportkonferansen 2018

Postet av Bybergsanden Motocross Klubb den 7. Jan 2019

Hei og godt nyttår!
Vi er allerede kommet i gang i 2019. Husk å ha orden på lisens fra Norsk Motorsportforbund (NMF - https://mita.nmfsport.no) og medlemsskap fra Bybergsanden Motocrossklubb før man kan gå i gang med kjøring. Medlemsskap for BSMX 2019 blir sendt ut i disse dager.


JOYN-app
Det anbefales å installere den nye JOYN-appen til Android og iOS. Her kan man enkelt se medlemskort i klubb, konkurranser, kurs, kjøretøybevis, etc.


MITA
NMF sitt verktøy SAS har nå fått nytt navn - MITA, og dette gjenspeiles i webside man skal logge på for administrasjon av lisens, påmelding til konkurranser, reservering av startnummer, etc. https://mita.nmfsport.no


Startnummer
Startnummer for motocross 2019 vil være tilgjengelig i MITA fra 01.01.19.

Alle utøvere som har kjøpt et bestemt startnummer forrige sesong, får nå muligheten til å booke samme startnummer igjen for kommende sesong. Det er ikke mulig å bytte til et annet nummer eller bytte startnummerklasse. Husk å betale for startnummeret slik at du sikrer deg ditt startnummer.

Fra 01.02.19  kan alle utøvere kjøpe et startnummer. De som ikke har husket å kjøpe det startnummeret de hadde året før, vil nå ikke ha mulighet til å reservere dette og startnummeret deres er nå åpent for alle andre. Her kan du også kjøpe startnummer i en annen klasse eller bytte startnummer.


Miljø
Vi ønsker å bidra til et bedre miljø, og det er viktig å ta hensyn til dette i hverdagen - både på trening og i konkurranser.

  • Depotmatter til å ha under MX - også på trening.
  • Pass på gammel olje, bensin, etc. Innlever gjerne på Ivar Gjennvinningsstasjon på Sele (naboinnkjørsel til banen vår) eller Forus.
  • Unngå bruk av plastikk, f.eks. plastikkbestikk.
  • Det er ikke lov å bruke tear-offs på kjørebrillene på trening.


Konkurranser 2018
Deltok du i motocross-/enduro-løp i 2018?
Send en epost med litt info til stevne@bsmx.no slik at vi får deg med i resultatlistene! :-)


Konkurranser 2019
NM Speedcross blir også i år holdt på Bybergsanden Motocrossbane i uke 26.
NM Motocross blir på Elgane, Re og Haslemoen.


Sponsor
Vi ønsker gjerne noen brukte stempler som kan brukes i forbindelse med sponsor-gaver for 2019 og fremtidige år. Donasjoner mottas med takk! :-) Ønsker du å være sponsor for Bybergsanden Motocross? - Vennligst kontakt oss på post@bsmx.no for å inngå en avtale. Tusen takk for støtten!


Motortsportkonferansen 2018
Se mer info her: https://www.nmfsport.no/t/organisasjon/forbundsmoter/motorsportkonferansen-2018
Her er lenker på høyre-siden til referat Motocross, osv.

Se også Seksjonsårsmøte motorsykkelseksjonen 2018 (PDF)

Ny grenleder - Ole Ivar Bjørgarmo - Midt-Norge.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.