Forhåndsbestilling av årskort/klippekort til supercrosshallen

Postet av Bybergsanden Motocross Klubb den 25. Jan 2019

Hentet fra https://www.knaraceway.no/moto-supercross/

  • ''For å kunne dokumentere fremtidig bruk har vi laget en avtale om forhåndsbestilling av årskort/klippekort. Det er veldig viktig at alle som har interesse av å kjøpe årskort/klippekort registrerer denne avtalen så snart som mulig siden avtalen er et viktig bidrag i forbindelse med spillemiddelsøknaden og bankfinansieringen som må til.''
  • ''Årskortet koster 10000,- og klippkortet koster 3000,-. Årskortet gjelder i 6 måneder fra 1 oktober 2019 til 30 mars 2020 og klippekortet gjelder så lenge det er «klipp» igjen. 2 eller flere kan spleise på enten årskort eller klippekort, men kortet kan kun brukes av en person pr. dag. Betaling for avtale forfaller 15. september 2019. Det vil komme en email med betalings informasjon når det nærmer seg betaling.''
  • ''Fyll ut skjemaet i linken under for å inngå avtale.''
  • for mer informasjon, se knaraceway.no

Skjema for avtale: https://www.knaraceway.no/avtale-for-bruk-av-supercrosshall/ 


Kart til KNA Raceway: https://goo.gl/maps/t6NcFuiMHcM2




Godt nyttår! Startnummer, info og ting fra Motorsportkonferansen 2018

Postet av Bybergsanden Motocross Klubb den 7. Jan 2019

Hei og godt nyttår!
Vi er allerede kommet i gang i 2019. Husk å ha orden på lisens fra Norsk Motorsportforbund (NMF - https://mita.nmfsport.no) og medlemsskap fra Bybergsanden Motocrossklubb før man kan gå i gang med kjøring. Medlemsskap for BSMX 2019 blir sendt ut i disse dager.


JOYN-app
Det anbefales å installere den nye JOYN-appen til Android og iOS. Her kan man enkelt se medlemskort i klubb, konkurranser, kurs, kjøretøybevis, etc.


MITA
NMF sitt verktøy SAS har nå fått nytt navn - MITA, og dette gjenspeiles i webside man skal logge på for administrasjon av lisens, påmelding til konkurranser, reservering av startnummer, etc. https://mita.nmfsport.no


Startnummer
Startnummer for motocross 2019 vil være tilgjengelig i MITA fra 01.01.19.

Alle utøvere som har kjøpt et bestemt startnummer forrige sesong, får nå muligheten til å booke samme startnummer igjen for kommende sesong. Det er ikke mulig å bytte til et annet nummer eller bytte startnummerklasse. Husk å betale for startnummeret slik at du sikrer deg ditt startnummer.

Fra 01.02.19  kan alle utøvere kjøpe et startnummer. De som ikke har husket å kjøpe det startnummeret de hadde året før, vil nå ikke ha mulighet til å reservere dette og startnummeret deres er nå åpent for alle andre. Her kan du også kjøpe startnummer i en annen klasse eller bytte startnummer.


Miljø
Vi ønsker å bidra til et bedre miljø, og det er viktig å ta hensyn til dette i hverdagen - både på trening og i konkurranser.

  • Depotmatter til å ha under MX - også på trening.
  • Pass på gammel olje, bensin, etc. Innlever gjerne på Ivar Gjennvinningsstasjon på Sele (naboinnkjørsel til banen vår) eller Forus.
  • Unngå bruk av plastikk, f.eks. plastikkbestikk.
  • Det er ikke lov å bruke tear-offs på kjørebrillene på trening.


Konkurranser 2018
Deltok du i motocross-/enduro-løp i 2018?
Send en epost med litt info til stevne@bsmx.no slik at vi får deg med i resultatlistene! :-)


Konkurranser 2019
NM Speedcross blir også i år holdt på Bybergsanden Motocrossbane i uke 26.
NM Motocross blir på Elgane, Re og Haslemoen.


Sponsor
Vi ønsker gjerne noen brukte stempler som kan brukes i forbindelse med sponsor-gaver for 2019 og fremtidige år. Donasjoner mottas med takk! :-) Ønsker du å være sponsor for Bybergsanden Motocross? - Vennligst kontakt oss på post@bsmx.no for å inngå en avtale. Tusen takk for støtten!


Motortsportkonferansen 2018
Se mer info her: https://www.nmfsport.no/t/organisasjon/forbundsmoter/motorsportkonferansen-2018
Her er lenker på høyre-siden til referat Motocross, osv.

Se også Seksjonsårsmøte motorsykkelseksjonen 2018 (PDF)

Ny grenleder - Ole Ivar Bjørgarmo - Midt-Norge.